Kreativni laboratorij u Klubu

  • Posted on: 31 October 2012
  • By: teehee

Kreativac u vama konačno dolazi na svoje jer u Klubu kreće Krativni laboratorij.

Za vas smo pripremili 4 super cool radionice: strip, crtanje/slikanje, fotografija i radionica glume.
Ako si zainteresiran/a za sudjelovanje šibni poruku na fejs, naš mail ili utlači koordinatora na 095/853-30-03, a više informacija možeš dobit ako klikneš link na detaljan opis svake radionice.

1. RADIONICA STRIPA

Radionica stripa namjenjena je djeci i mladima koji će tijekom radionice upoznati strip kroz sve faze njegova nastanka.

Nakon višemjesečnog rada pripremiti će se izložba radova polaznika te uz otvorenje izložbe predstaviti prvo izdanje radioničkog fanzina.

Vrijeme održavanja: Srijedom 20:00-21:30

Cijena radionice: 25kn/h; 16 školskih sati 400,00kn

Prijave za radionicu primaju se do 05.11.2012. a radionica počinje 07.11.2012. U cijenu radionice uključeni su svi troškovi iste, te troškovi tiska strip izdanja svih polaznika radionice na kraju tečaja.

Voditelj: Dora Vukičević, prof.

Više detalja o radionici stripa

2. RADIONICA CRTANJA/SLIKANJA

Razvijanje crtačke vještine i svladavanje temeljnih zakonitosti crtanja. Koristeći se različitim crtačkim tehnikama, polaznici svladavaju klasični pristup prikazivanja osnovnih oblika, mrtve prirode, portreta, akta sa naglaskom na svladavanje osnova perspektivnog prikaza.

Kroz predavanja, kroz crtanje, vježbe, praćenje izložbi polaznici se osposobljavaju artikulirati vlastiti likovni jezik.

Vrijeme održavanja: Utorkom 19:30-21:00

Cijena radionice: 25kn/h; 16 školskih sati 400,00kn

Prijave za radionicu primaju se do 05.11.2012. a radionica počinje 06.11.2012. U cijenu radionice uključeni su svi troškovi iste, te troškovi postavljanja izložbe svih polaznika radionice na kraju tečaja u galerijskom prostoru Kluba mladih Rijeka.

Voditelj: Rea Vargović, prof

Više detalja o radionici crtanja/slikanja

3. RADIONICA FOTOGRAFIJE

Ako na vašim fotografijama još uvijek nije jasno što je fotograf njima htio reći, a prijatelji vas mole da ne objavljujete njihove fotografije na društvenim mrežama jer uvijek na njima loše izgledaju ili jednostavno želite da vaše fotografije budu malo profesionalnije, ova radionica je pravo mjesto za vas.

Vrijeme održavanja: Četvrtkom 19:30-21:00

Cijena radionice: 20kn/h; 24 školska sata 480,00kn

Prijave za radionicu primaju se do 07.11.2012. a radionica počinje 08.11.2012. U cijenu radionice uključeni su svi troškovi, te izrada fotografija polaznika koje će na kraju tečaja biti izložene u galerijskom prostoru Kluba mladih Rijeka.

Voditelj: Mirna Vitković, prof. informatike i pedagogije

Više detalja o radionici fotografije

4. RADIONICA GLUME

Teatar Kluba mladih Rijeka – kazališna radionica temelji se na korištenju interesa mladih za dramsku umjetnost, kako bi se pobudila njihova kreativnost i maštovitost te fokusirala u scensko stvaralaštvo.

Radionica počinje s radom u studenom 2012., u prostorijama Kluba mladih Rijeka. Cilj radionice jest, kroz sustavni rad i pristup približiti razvojni proces kazališta mladima („Od ideje do izvedbe“), proširiti vidike, razbiti tabue, stereotipe i predrasude kod mladih pomoću kreativnog izražavanja. Također, omogućiti mladima da svoje vrijeme provode na ugodan, kreativan, zabavan i društveno vrijedan način.

Vrijeme održavanja: prema dogovoru s voditeljem

Cijena radionice: radionica glume besplatna je za sve korisnike

Prijave za radionicu primaju se do kraja mjeseca studenog

Voditelj radionice je Ivan Žunabović, magistar ekonomije – amaterski glumac i pisac.

Više detalja o radionici glume

Kategorija: