CareerStarters

  • Posted on: 2 November 2015
  • By: teehee

Andrey Shtylenko je poznati poduzetnik i investitor s portfeljem poduzeća koja uključuju popustolovac.hrzzzzapp.comfreelance.hr i mnoga druga. Kao aktivan član i promotor startup zajednice, Shtylenko se iskazao kao mentor u nekoliko regionalnih startup programa za razvoj poduzetničkih inkubatora i akceleratora. Također je autor nekoliko trening programa i predavanja o poduzetništvu i osobnom razvoju, interpersonalnoj komunikaciji i umrežavanju.

Na predavanju koje je 21.10. održao u Klubu mladih Shtylenko je govorio o važnosti mentorstva i strategija za uspješno razvijanje na osobnom i profesionalnom planu.

Ovom prilikom predstavio je i CareerStarters, intenzivni dvomjesečni trening program za pokretanje i izgradnju karijere. Program je namijenjen budućim kreativcima, stručnjacima, nezavisnim profesionalcima i poduzetnicima. Pripremljen na temelju višegodišnjeg iskustva mentoriranja, uspješnog savjetovanja za zaposlenje stotine ljudi u Hrvatskoj i Europi, ovaj program će se odvijati u Splitu i Rijeci.

Prijave su u tijeku, a program započinje 4.11. u Klubu mladih Rijeka.
Informacije i prijave: http://careerstarters.eu/